Våffelfika


Även vi måste ändra i schemat så nu  blir det bara fika en torsdag i månaden och vi försöker även klämma in lördagen samma vecka med samma tema för barnen.Nästa tillfälle blir alltså den 2/7 mellan kl 13-16  och den 4/7 10-15 . Ta med din familj, ditt/dina barn, titta på djuren , gör en fin tavla med fjädrar och fika med rykande färska våfflor som ni själva gräddar. Grädden är ekologisk och sylten givetvis från giftfria bär från gården. Att få spendera tid tillsammans med sin familj och sina barn bland djuren är underbart. Ni fikar och pysslar i växhuset och både stallarna och butiken är öppna för er!
Vi vill poängtera att detta är en riktig bondgård/småbruk och ingen djurpark,  vår passion ligger i att få visa upp hur djur i produktion faktiskt kan leva, på djurens villkor. 

Ni är varmt välkomna till oss och djurens värld!


 

GÅRDSVANDRING
 
Vi startar vår gårdsvandring kl 13.00 och den tar ca  30-40 minuter. Vi berättar om vår resa hit, alla våra djur, hållbarhetstänk och våra produkter.
Vi avslutar i gårdsbutiken med botanisering och provsmak.

Tänk på att ha rejäla skor eller stövlar med er, ingen anmälankrävs.

Datum för gårdsvandring är :

4 och 18/7
1 och 15 samt 29/8
5 och 19/9

 
Anksafari
 
Vi startar anksafarit kl 13.00 och börjar inne i ankstallet,samling på gårdsplanen. Det tar ca 20 minuter. Vi berättar om våra raser och om hur man bäst tar hand om ankor utifrån deras naturliga behov. Vi går igenom deras favorit "häng" ,kanske är dom sugna på lite godsaker vi kan ge dom. Vi avslutar inne i gårdsbutiken för botanisering och provsmak.

Tänk på att ha rejäla skor eller stövlar med er,ingen anmälan krävs.

Datum för anksafarit är:
11 och 25/7
8 och 22/8
12 och 26/9